De gör upp om priset Årets Innovation

En av de fyra åtråvärda Hjärnbalkarna som kommer att delas ut på Luleå Business Awards den 2 juni är priset Årets Innovation. 

LKAB och Almi är de partners som står bakom och sponsrar priset och Annika Holmström, affärschef för Norrbotten på Almi Nord och David Högnelid, Chief Strategy Officer, Business Area Special Products på LKAB har tillsammans lett juryarbetet som nu resulterat i tre finalister. 

De tre företag som utsetts till finalister för deras innovativa lösningar är agtech-företaget Containing Greens som erbjuder teknik, processer och produkter för att odla året runt i kalla klimat, medtech-företaget Curest som är specialiserat inom rehabilitering och fysioterapi,  och mjukvaruföretaget Flasheye som erbjuder real-tidsövervakning med lidar.

Priset Årets Innovation kommer att tilldelas till det företag eller den verksamhet som under året tagit fram innovation för nya lösningar och skapat en positiv förändring. Innovationen kan vara nytänkande men även en etablering av en befintlig funktion. Den ska idag vara i användning och främja social-, ekonomisk- eller miljömässig hållbarhet.

Vi säger stort grattis till våra tre finalister Containing Greens, Curest och Flasheye!

     

     

Finalisterna för Årets Tillväxtpris, Årets Varumärke och Årets Hållbarhetspris kommer att presenteras under veckan.