De här tre lyfts för sitt företagande! 

En av de åtråvärda priserna som delas ut på Luleå Business Awards den 24 maj är Årets Företagare. Organisationen Företagarna står bakom priset och vinnaren går vidare för möjligheten att slutligen ta hem den nationella titeln.

De tre företagare som utsetts till finalister är Anna Stålnacke, Gym & Fitness Sverige AB, Mariam Al-zamani, Nordisk Kompetens AB och Mia Viltok, Znygg, Mia Viltok Studio AB. 

Veronika Apelqvist, ordförande Företagarna Luleå:
- Priset Årets företagare är en viktig utmärkelse för att uppmärksamma duktiga entrepenörer som bidrar till näringslivet och samhällets utveckling, lokalt, regionalt och nationellt. Vinnaren får en boost i sina affärer, går vidare till regionfinalen och kan bli Årets företagare i Sverige. 

Stort grattis till de tre finalisterna!

Om priset

Organisationen Företagarna delar årligen ut utmärkelsen Årets Företagare för att lyfta och hylla landets företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter.

Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Den som vinner på lokal nivå går vidare till en regional final. Den som vinner den regionala finalen går vidare till en riksfinal där 21 regionfinalister gör upp om den nationella titeln.