I juryn deltar representanter från Företagarna Luleås styrelse, från vänster: Sandra Byström, Karin Klockare, Veronica Apelqvist (juryns ordförande), Jonas Johansson Asp, Erik Abbing och Tobhias Wikström.

Elva priser ska delas ut under Luleå Business Awards den 24 maj. Ett av priserna är Årets Företagare och bakom priset står galans partner Företagarna Luleå.

Veronica Apelqvist, Företagarna Luleå, är juryns ordförande:
– Priset Årets företagare är en viktig utmärkelse för att uppmärksamma duktiga entrepenörer som bidrar till näringslivet och samhällets utveckling, lokalt, regionalt och nationellt. Vinnaren får en boost i sina affärer, går vidare till regionfinalen och kan bli Årets företagare i Sverige. 

Övriga deltagare i juryn är Sandra Byström, Karin Klockare,  Jonas Johansson Asp, Erik Abbing och Tobhias Wikström.

Organisationen Företagarna delar ut utmärkelsen Årets Företagare för att lyfta och hylla landets företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter. Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Den som vinner på lokal nivå går vidare till en regional final. Den som vinner den regionala finalen går vidare till en riksfinal där 21 regionfinalister gör upp om den nationella titeln.