De här tre lyfts för sitt arbetsgivararbete!

En av de sex åtråvärda Hjärnbalkarna som delas ut på Luleå Business Awards den 24 maj är Årets Arbetsgivare

De tre företag som utsetts till finalister för sitt arbete med att vara en attraktiv arbetsgivare är Bastard Burgers, Lindströms Transport och LTU Business. 

Galans partner Luleå Energi står bakom och sponsrar priset, och Katharina Frank, chef HR & Hållbarhet på Luleå Energi är ordförande för juryn och har lett jurygruppsarbetet:
– När företag listar sina största utmaningar för framtiden så kommer kompetensförsörjningsfrågan ofta först. Oavsett bransch. Att lyckas attrahera och utveckla kompetens är en nyckel för alla verksamheter, för omställningen, och för kommunen i stort. Det är ett viktigt pris som ligger oss varmt om hjärtat, för det handlar i grund och botten om att få människor att trivas, må bra och växa.

Vi säger stort grattis till Bastard Burgers, Lindströms Transport och LTU Business!

Om priset

Priset Årets Arbetsgivare tilldelas ett företag eller verksamhet som arbetar strategiskt och strukturerat för att vara en attraktiv arbetsgivare. I grunden handlar det om tre delar som alla behöver vara i balans; ekonomi, miljö/klimat, och inte minst människa. Företaget ska kunna påvisa en förflyttning genom relevanta nyckeltal och initiativ inom området attraktiv arbetsgivare.