De har tagit samverkan till nästa nivå!  

En av de sex åtråvärda Hjärnbalkarna som delas ut på Luleå Business Awards den 24 maj är Årets Samverkanspris. 

De tre som juryn utsett till finalister är Bottenvikens Bryggeri, Alviksgården och Sunna Groups pilotanläggning Lilla Norrskenet och Mobilaris för Mobilaris Innovation Center. Stort grattis till de tre finalisterna! 

Luleå Business Awards partner Sparbanken Nord står bakom priset. Erika Mattsson, chef Hållbarhet/Samhälle på Sparbanken Nord tillika juryns ordförande är väldigt positiv över att stå bakom det nya priset: – För oss på Sparbanken Nord känns det som en fin matchning mellan det vi vill bidra med och vad priset står för. Vi vill premiera andra som är med och jobbar tillsammans för att stärka Luleå och hela regionen, och skapar hållbar utveckling av vår gemensamma plats.

Om priset

Årets Samverkanspris tilldelas det företag eller den verksamhet som genom samverkan skapat förutsättningar för att stärka Luleå och regionen. Det kan vara genom nya affärsmöjligheter och samskapande modeller, innovativa samarbetsformer och gemensamma satsningar eller nyskapande nätverk som bidragit till en hållbar effekt på samhällsutvecklingen.