De har mod att satsa på tillväxt!

En av de sex åtråvärda Hjärnbalkarna som delas ut på Luleå Business Awards den 24 maj är Årets Tillväxtpris

De tre företag som utsetts till finalister är Grepit, Nordisk Kompetens och Titan Konstruktion. Stort grattis till finalisterna!  

Galans partner Deloitte står bakom och sponsrar priset, Eva-Lena Fredriksson, gruppchef på Deloitte i Luleå, är juryns ordförande.
– För oss på Deloitte är det här en del av en viktig strategi. Vi vill uppmärksamma och lyfta företag som har mod och förmåga att satsa på tillväxt och därmed bidra till vår regions utveckling.

Om priset

Årets Tillväxtpris belönar ett företag inom Luleå kommun som bäst lyckats kombinera tillväxt med positiva resultat. Företaget ska ha minst tio anställda, omsätta minst tio miljoner kronor och ha avlämnat minst tre offentliggjorda årsredovisningar. Samtidigt ska genomsnittstillväxten under en treårsperiod uppgått till minst tio procent per år. Tillväxten har till största delen skett organiskt. Finanserna ska vara sunda och tillväxten ska visas genom ökad omsättning och fler anställda. Företaget ska ha verksamhet i Luleå med omnejd och ha flera kunder.

.