Advokatbyrån Kaiding

Advokatbyrån Kaiding delar årligen ut priset Årets Guldkorn på Luleå Business Awards. Sami Hietala är ordförande för juryn:
- Årets guldkorn uppmärksammar de verksamheter och verksamhetsutövare där uppmärksamhet kanske inte hör till vardagen. Verksamheter som under en längre tid skapat arbetstillfällen och andra mervärden för samhället till gagn för Luleå och regionen. Dessa verksamheter utgör i mångt och mycket grundpelare i vårt samhälle. De skapar även energi och glädje i Luleå och regionen.

Juryn för Årets GuldkornJuryn för Årets Guldkorn

Om Advokatbyrån Kaiding

Advokatbyrån Kaiding är Norrlands största och ledande advokatbyrå med över sjuttio medarbetare på orterna Kalix, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Östersund/Åre. Advokatbyrån Kaiding vill också vara Norrlands närmaste advokatbyrå. Med lokal närvaro och god kännedom om näringsliv och samhälle där advokatbyrån är etablerad erbjuder vi specialiserad juridisk rådgivning inom en rad rättsområden. Läs mer omAdvokatbyrån Kaiding

Galären

Galären delar årligen ut Årets Kultur- och samhällsbyggnadspris. Marie Karlsson Tåhlin, projektledare Arkitektur & design, är juryns ordförande: 
- För oss på Galären handlar Kultur- och samhällsbyggnadspriset om att lyfta initiativ som ger staden liv. I fjol delade vi ut priset till arkitekturen, i år har vi fokus på kulturen. Kulturen är väldigt viktig för att göra en stad levande och attraktiv för dess invånare och för att få människor att vilja bo och verka här.


Marie Karlsson Tåhlin, Galären

Om Galären

Galären är en familjeägd företagsgrupp inom fastighetsområdet med kontor i Luleå och Stockholm. Galären i Luleå har ca 30 anställda och äger 100 000 kvm lokaler och drygt 600 bostäder. Vi bygger hållbart och ansvarsfullt med spännande arkitektur. Som samhällsbyggare vill vi göra Luleå till en bättre, roligare och mer hållbar stad – vi ger staden liv. Läs mer på galaren.se

LF Norrbotten

I år är priset Folkets Förebild tillbaka. Det är LF Norrbotten som står bakom priset. Jenny Åström Dagman, LF Norrbotten, är juryns ordförande: 
- Vi ser priset Folkets Förebild som en möjlighet att lyfta fram en person inom näringslivet som med hjärta och själ inspirerar och engagerar inom sitt område.


Jenny Åström Dagman, LF Norrbotten

Om LF Norrbotten

Vi finns där du är sedan 1848. Idag är vi inte bara ett försäkringsbolag utan erbjuder också bank- och larmtjänster med fyra kontor runt om i Norrbotten. Vi ägs av våra kunder och återinvesterar i samhället. Tillsammans skapar vi ett tryggare Norrbotten. För all tid. Läs mer om LF Norrbotten