Företagarna

Företagarna i Luleå delar ut Årets Företagare på Luleå Business Awards. Veronika Apelqvist, ordförande Företagarna Luleå: - Priset Årets företagare är en viktig utmärkelse för att uppmärksamma duktiga entrepenörer som bidrar till näringslivet och samhällets utveckling, lokalt, regionalt och nationellt. Vinnaren får en boost i sina affärer, går vidare till regionfinalen och kan bli Årets företagare i Sverige. 


Veronika Apelqvist, Företagarna

Om Företagarna

Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och undersökningar. Med stöd av våra medlemmar skapar vi ett företagarklimat fritt från regelkrångel och höga avgifter så företagare kan fokusera på det som de är bäst på - driva företag. Läs mer om Företagarna

HS Copy

HS copy är Norrlands ledande företag inom digitala utskrifter, mässutrustning och skylttillverkning. Läs mer om HS Copy 

Här är några av medarbetarna du möter hos HS Copy.

MAX

Max Burgers är Sveriges äldsta burgarkedja! Man startade redan 1968 och ambitionen är att ”göra världen lite godare” – både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället! Hittills har det blivit nästan 200 restauranger i fem olika länder varav hela 4 st ligger i Luleå. Började det kurra i magen? Här hittar du MAX utbud.

Niemi Bil

På Niemi Bil möter du passionerade människor bryr sig om att du ska hitta det som känns rätt för just dig – oavsett om du ska köpa din första bil, en bil som får plats med hunden och barnstolen, eller om du behöver reparera den du redan har. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer där vi alltid strävar efter att ha branschens allra nöjdaste kunder.

Niemi Bil vill också vara en positiv kraft i samhället och stöttar idrott, kultur och ungdom över hela landet. Det är ett sätt att ge tillbaka till de delar av vår omvärld som format oss, och i förlängningen ett sätt bidra till att bygga en ännu bättre morgondag.

Niemi Bil har under de senaste åren expanderat i både Skellefteå, Umeå och Kiruna, där målet är fortsatt utveckling av bolaget och att utmana branschen som helhet. Vi tror att en norrländsk mentalitet och en omtänksam inställning till bilaffären skapar ett stort värde för alla som funderar på att byta bil. Hela tiden med mottot i bakhuvudet: "Vi gör det bara om vi kan göra det riktigt bra". Läs mer om Niemi Bil

Här är några av medarbetarna du möter hos Niemi Bil.

Nordea

Nordea – den nordiska idén om ständig förbättring

Nordea är den ledande finanskoncernen i Norden med en 200-årig tradition av att stötta de nordiska ekonomierna. Våra värderingar är djupt rotade i dessa öppna, progressiva och samarbetsorienterade samhällen. Vårt namn, Nordea, omfamnar den nordiska idén om att alltid göra morgondagen lite bättre. Varje dag.

Vårt syfte är att förverkliga drömmar och önskningar för ett gemensamt bästa. Vi strävar efter att vara personliga, experter och ansvarsfulla – och erbjuda högklassig kundservice såväl som att bidra till en stark och hållbar ekonomisk utveckling i Norden.

Vår vision är att vara förstahandsvalet för kunder som behöver en partner med ett brett utbud av finansiella tjänster. Vi finns lokalt i Luleå – med nära tillgång till hela Nordeas samlade expertis och nätverk. Varmt välkommen att kontakta oss! Läs mer om Nordea

Här är några av medarbetarna du möter hos Nordea i Luleå. 

SSAB

SSAB är världsledande inom höghållfasta stål och vi bygger en starkare, lättare och mer hållbar värld genom förädlade stålprodukter.

Vi leder stålindustrins gröna omställning och har målet att i stort sett ta bort koldioxidutsläppen från vår verksamhet och bygga en fossilfri värdekedja tillsammans med våra leverantörer och kunder.

I april 2024 beslutade SSAB att bygga ett nytt toppmodernt fossilfritt stålverk i Luleå! När det är klart kommer SSAB att avveckla det nuvarande masugnsbaserade produktionssystemet. Detta kommer att minska Sveriges koldioxidutsläpp med 7 procent. Läs mer om SSAB

SSABs nya stålverk på Svartön blir över en kilometer långt.